no co tak skromnie?
ja zawsze daje wszystkie mozliwe zdjecia, bo potem one gina z tych serwerow. I podawala infa z ciekawostek produkcyjnych. Zawsze to mily slad po premierze. Zapomnialas napisac o tym co nas najbardziej w tym zainteresowalo
_________________ 7.04.2009 Saang Yaht Faai Lohk Daaih Goh!
sily i szczescia na kolejne 30 lat filmow - niekoniecznie akcji, jaszczurko
这 样 , 参 孙 死 时 所 杀 的 人 比 活 着 所 杀 的 还 多 。
Tu lezy Jackie Chan - zabil go wina dzban <g>
A tak, tak, Michelle Yeoh jest wspolproducentka tego filmu Wczesniej cos przebakiwano, ze moze wystapi nawet goscinnie na chwilke, ale chyba jednak nie. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Nie wiem czy znikna, czy nie... Moze jednak nie? To sina, oni dlugo trzymaja fotki, a linki podalam, wiec problemu z ich znalezieniem byc nie powinno.
nie mowie, ze problem, tylko, ze TAK JEST PORZADNIE
i ciesze sie, ze gra tam ta dziewczynka, tylko tutaj ma okropne te ubranie <g>
kolejna co rosnie z bezgusciem azjatyckim <g>
dalabys piekny wielki plakat i wszystkie zdjecia i ciekaowstki zp lanu
_________________ 7.04.2009 Saang Yaht Faai Lohk Daaih Goh!
sily i szczescia na kolejne 30 lat filmow - niekoniecznie akcji, jaszczurko
这 样 , 参 孙 死 时 所 杀 的 人 比 活 着 所 杀 的 还 多 。
Tu lezy Jackie Chan - zabil go wina dzban <g>
Nie ma zbyt wielu ciekawostek w tej chwili. Plakatow jest kilka i nie wiadomo ktory wybiora w sumie Dalam te 2 fotki na zachete, reszta (i to sporo) siedzi w linkach. Nie bede sadzic nie wiadomo jaka iloscia zdjec, bo to sensu nie ma.
No tak, dziewuszka z CJ7, tylko klaczki zapuscila.
Ciekawostki z planu? Hm... Nie ma ich duzo szczerze mowiac.
Aktorzy wstawali codziennie o 6:30. Oprocz scen walki, mieli do grania sceny placzu i tak w kolko... Ponoc ten film to duze wyzwanie dla Wei. Mimo to, cieszy sie ona, ze dostala te role (choc z poczatku miala grac Ziyi Zhang). Kun stwierdzil, ze ta wspaniala kobieta to rowniez wspanialy mezczyzna. Rezyser jest dumny ze swego dziela i calej obsady.