W Media w Szczecinie można dostać każdą z części trylogii Park Chan-wooka za 19,19zł. A jeżeli kogoś interesuje anime to można zakupić również serial Ergo Proxy, Samurai Champloo i parę innych z czego każda płyta z 4-6 odcinkami jest po 19,90zł. W tej samej cenie jest też dwupłytowe wydanie Appleseed i jedno Vexile. Może w innych Mediach tez tak jest - warto sprawdzić
Wysłany: 2009-07-05, 20:34
Ravenloft, Potwierdzam w Krakowskim MM jak i Saturnie jest tak samo... szczerze mówiąc jak tak widzę trylogie Park Chan-wooka lub Cesarzową za 20 zł to trochę głupio się czuje bo tuż obok leżą jakieś głupie komedyjki gdzie cena jest 2 razy wyższa nie żeby to było złe, ale dla mnie o trochę dziwne... ale takie są prawa rynku.
Jak by kogoś interesowało to Dom nad jeziorem jest do nabycia za 30 zl w Saturnie cena spadła bo kosztował ponad 50 zł ;]
Dziś w szczecińskim MM zakupiłem CJ7 za 15zł.Kilka reportaży z planu wywiadów, jak powstawały efekty itp - dodatków jest sporo. Były też inne tytuły w cenie od 15 do 20zł - niestety nie pamiętam. a co przyciągnęło moją uwagę to Spirited Away za 5,99zł!!!!! Sprawdźcie w swoich miastach może też jest taka okazja
A i przypomniało mi się że jest też trylogia zemsty (ta w czarno pomarańczowym opakowaniu) za chyba 50zł